background

Els vins

« Tornar al llistat de vins


Vall de Molinàs 2015

100% Garnatxa negra
6 mesos en barrica de roure francès

Producció: 1217 ampolles de 75 cl./ 50 ampolles de 150 cl./4 ampolles de 300 cl.

Verema: Verema manual
Denominació d'origen: Empordà
Potencial guarda en condicions ideals: Recomanem beure'l durant els propers 5 anys tot i que pot seguir evolucionant molt bé fins als 10 o més

Temperatura de servei: 16 -17 ºC
Temperatura de conservació: 11 -14 ºC

Acidesa: 5,57 gr/ltr*
Grau alcohòlic: 14%vol
ph: 3,40

Copes: Tipus Syrah , de forma de diamant i de mida mitjana o grossa

celler hugas de batlle, Vall de Molinàs 2015


L’harmonia del cupatge: Mediterrani pur. Amb nas elegant , la delicada Garnatxa Negra envellida en roure: fina, perfumada glamurosa, juganera, amorosida . Un element clàssic que mostra la puresa de línies organolèptiques degut a les pissarres que els terres de Colera confereixen.

Vi de terrer: costers de Colera: La Vall de Molinàs fa de fil conductor de la gama de vins dels nostres paratges.La Vall és canviant des del seu naixement a la vora del mar fins a la punta més enlairada ; els propis vins són i seran diferents com també cada raconada i marge de pedra seca amb la corresponent collita i llur raïm que ens inspiren d’una manera especial. El Mediterrani que veiem des de Colera està fet de moments ùnics i irrepetibles com els vins de HdeB i com cadascun dels Vall de Molinàs.

Emocions en una copa: Emocions en una copa Els més grans vins de casa nostra són sempre reposats. El temps els permet posar-se a lloc, endreçar totes les aromes i sensacions que els temps de joventut els permeteren extreure. Arriben sempre a un punt de delicadesa, de sensació de dolça vellesa i bellesa gairebé màgica. Els més grans vins de casa nostra no deixen de ser contundents fins i tot quan tenen la sedositat del vellut. S’embriaguen de les herbes i les plantes de l’entorn per oferir la millor versió del racó de món que els va veure néixer. El Vall de Molinàs de HdeB ho expressen així cada any: sempre igual; sempre diferent.

Nota de cata: Nota de tast Vermell elegant. Nas intens, especiat en un fons de fruita entre vermella i negra i també tocs de fusta de roure. És un vi molt elegant de nas que manté en boca el nervi i la frescor de les Garnatxes. El pas per boca deixa el record intens a les mateixes fruites ara més acidulades, herbes aromàtiques i roure del nas que el fan un gran vi amb molta complexitat. Els tanins molt presents, tenen el punt just entre la contundència de tants negres de l’Empordà i l’elegància que el temps d’envelliment els procura. Elegant com pocs vins de la seva gama, conjuga sensacions alhora fresques, agradables i contundents. Es mantindrà durant molts anys.