background

Els vins

« Tornar al llistat de vins


30.70 - 2017

25% Moscatell d’Alexandria o de Gra Gros
75% Garnatxa Blanca

Producció: 9692 ampolles de 75cl.

Verema: manual
Denominació d'origen: Empordà
Potencial guarda en condicions ideals: 2 anys

Temperatura de servei: 14-17º C
Temperatura de conservació: 9-11º C

Acidesa: 6,23 gr/ltr
Grau alcohòlic: 14%vol
ph: 3,07

Copes: Tipus Riesling o de vins blancs joves mediterranis aromàtics

celler hugas de batlle, 30.70 - 2017


L’harmonia del cupatge: Un cupatge inèdit que reuneix dues de les varietats més tradicionals de l’Empordà: la Garnatxa Blanca i el Moscatell de Gra Gros (d’Alexandria). L’una aporta el cos i el volum gràcies a la seva perfecta adaptació al clima de Colera; l’altra aporta el seu perfum atractiu i estiuenc; les dues juntes fan un vi més fresc i agradable, essència de la terra que l’ha vist néixer.

Vi de terrer: costers de Colera: Inspirat en la claror que reflecteix el nostre mar i la frescor que es respira amb l'espetec de l'onatge contra les roques en aquest moviment juganer de l'aigua que puja i baixa nit i dia. Així és aquest vi de Colera blanc que pren el nom de les proporcions de Garnatxa i Moscatell collits respectivament a les vinyes de La Pineda i La Falguera. 70 Garnatxa Blanca; 30 Moscatell d'Alexandria. Raïms de sempre conreats a l’Empordà seguint la tradició i buscant-ne la frescor.

Emocions en una copa: Varietats que resisteixen la tramuntana que fa patir les fulles. Vinyes conreades prop del mar que ens regalen la dolçor inequívocament mediterrània dels grans de moscatell i de garnatxa, gairebé melosos i sempre daurats pel sol que fins els senglars i els moixons pugnen per endur-se abans no arribi la tardor. D’aquests raïms n’extraiem tot el perfum i l’harmonia i els posem en aquesta ampolla tapada amb suro que ens ajuda a conservar-ne les aromes. Una glopada fresca de la nostres vinyes de Colera.

Nota de cata: Groc suau amb reflexos lluents. Nas perfumat que recorda amb subtilesa els préssecs, els albercocs i la mel de l’aroma del Moscatell sobre un fons de flors blanques i herbes aromàtiques més típic de la Garnatxa. Boca ampla que sap guardar la frescor i la intensitat amb el punt just de nervi per maridar tot tipus de plats de la cuina d’estiu. Delicadesa de la Garnatxa, perfum del Moscatell i amb la frescor i la persistència del conjunt.