background

Els vins

celler hugas de batlle, Cami de'n Poca Sang 2015

Cami de'n Poca Sang 2015

Garnatxa Negra

Nota de cata:
Bonic color rosat , brillant i seductor.Vi de nas atractiu , perfumat que ens ensenya les fruites típiques de la Garnatxa Negra quan és jove i fresca. D'agradable pas per boca , rodó i sedós d'entrada , molt fresc al paladar mig i llarg.És juganer i convida a una segona copa.


Més informació Cami de'n Poca Sang 2015 »
celler hugas de batlle, 30.70 - 2015

30.70 - 2015

30% Moscatell d’Alexandria o de Gra Gros
70% Garnatxa Blanca

Nota de cata:
Groc suau amb reflexos lluents. Nas perfumat que recorda amb subtilesa els préssecs, els albercocs i la mel de l’aroma del Moscatell sobre un fons de flors blanques i herbes aromàtiques més típic de la Garnatxa. Boca ampla que sap guardar la frescor i la intensitat amb el punt just de nervi per maridar tot tipus de plats de la cuina d’estiu. Delicadesa de la Garnatxa, perfum del Moscatell i amb la frescor i la persistència del conjunt.


Més informació 30.70 - 2015 »
celler hugas de batlle, Coma de vaixell 2013

Coma de vaixell 2013

30 % Merlot
45% Cabernet Sauvignon
25% Garnatxa Negra

Nota de cata:
Vermell intens i tonalitat blavosa. Nas perfumat, diferent, molt afruitat que recorda la fruita vermella com les maduixes o els gerds barrejats amb un lleuger torrat de la fusta de roure. És un vi molt llaminer que té en l’entrada en boca una suavitat i, sobretot, un record molt intens a les mateixes fruites o flors i herbes aromàtiques del nas. Explosiu com pocs vins joves però de sensacions fresques i agradables degut a la seva acidesa que el mantindrà lleuger durant força temps.


Més informació Coma de vaixell 2013 »
celler hugas de batlle, Coma Fredosa 2011

Coma Fredosa 2011

55% Cabernet sauvignon
45% Garnatxa negra

Nota de cata:
Vermell profund i ribet blavós, bona capa, fosca com correspon al Cabernet. De la Garnatxa en destaca el perfum i la fruitositat en nas, records de maduixa i maduixa confitada, aroma d’eterna joventut en un vi de pissarres que li marquen la mineralitat, l’elegància i la franquesa. Boca suau però consistent. Profunda però lleugera. Delicadesa de la Garnatxa amb la persistència del conjunt.


Més informació Coma Fredosa 2011 »
celler hugas de batlle, Falguera 2009

Falguera 2009

60% Samsó (carinyena)
40% Garnatxa negra

Nota de cata:
Vermell brillant. Nas senyorial i complexe; un vi amb un potencial d’envelliment de deu o més anys. Característic Empordà de profunditat fenòlica amb la fruita del Samsó (Carinyena) de fons: cireres i baies negres. En boca ensenya el nervi característic del terrer i en especial la del Samsó que li dóna impuls al paladar. Cos i potència domesticats i amb final persistent. Excel·lent vi per acompanyar una bona taula.


Més informació Falguera 2009 »